Tercera sessió d’improvisació | 2 de desembre de 2011

Aquesta vegada tenim a en Pere Grau al saxo soprano. Després de 3 anys de treballar en creuers per aquests mars i d’altres més llunyans, sembla que ha decidit tornar a terra ferma, i aprofitant l’ocasió, l’he convidat a gravar. Ha estat un petit retrobament, ja que feia força temps que no teniem el plaer de tocar plegats. Ja no recordo els anys que fa que ens coneixem ni les formacions en les que hem tocat, o sigui que no us avorriré explicant-vos les coincidències i experiències junts, no cal.

D’aquesta sessió en surten tres tracks, dos solos i un en duet amb mi al saxo baríton. L’àudio del solo “Impro #I” està gravat a l’estudi i recollit en vídeo, que com tots els vídeos d’aquest bloc, està fet utilitzant les tecnologies més a l’abast, és a dir un simple mòbil (HTC Nexus One) i muntat com he pogut, en aquesta ocasió amb un software de Linux (kdenlive) de la distribució Ubuntu.

El tercer track és una improvisació saxo baríton i soprano que he anomenat “Dos Animals Ben Diferents”.

Impro #I

 

Àudios

Us deixo aquí els àudios, els dos solos d’en Pere i tema a duet. En Dos Animals Ben Diferents estem tots dos, Pere Grau al soprano al canal dret, jo al baríton al canal esquerra. Ja sabreu el perquè del títol…

Unes imatges de la sessió