Sessió d’improvisació amb DOV | 5 de gener de 2016

En aquesta ocasió ens vàrem traslladar a l’estudi de l’Ismael Dueñas a Badalona on disposa d’un piano de cua, tot un luxe. Ja feia temps que tenia ganes de tocar amb aquests dos grans músics, l’Ismael Dueñas, pianista i en Jordi Ortiz baterista. Sabia que tindríem bon “rotllo” a l’hora d’improvisar junts però no m’imaginava el resultat de la sessió, la veritat. Quan vaig escoltar l’enregistrament em vaig quedar sorprès i em fa l’efecte que ells també. El 5 de gener, dia de la cavalcada de reis, vam recollir un bon regal. Esperem repetir l’experiència musical ben aviat.

Us deixo amb una selecció dels talls més destacats ja que fou una sessió força prolífica. Per l’enregistrament he utilitzat un micròfon Yeti Blue USB estèreo i el software d’enregistrament USB audio recorder amb una tablet Samsung S 10.5.

DOV Sessió Impro I