Cinquena Sessió d’Improvisació | 7 de setembre de 2012

Després de quasi un any sense publicar, per culpa de la densa agenda d’en Nando, a la fi hem aconseguit trobar un moment per quedar i poder realitzar aquesta sessió.
És gairebé impossible saber de què ens coneixem, ja que la memòria es perd en l’inici dels temps (saxofonístics) de la biografia comú.  El cas és que és la primera vegada que gravem alguna cosa junts i això suposava un cert repte o si més no, una gran incògnita. 

Gran conversador, apassionat de l’instrument i del jazz, després d’uns quants cafès i d’uns bons consells de la seva part (que li agraeixo profundament: el meu saxo sembla un altre!!) ens varem posar a la feina. D’aquí en sortiren dos solos seus i quatre tracks on manteníem uns improvisats diàlegs. Dos llenguatges, i sobretot, sonoritats diferents, que cercaven frases per a construir el diàleg.

En Nando toca amb un Selmer MKVI, boquilla Otto Link 8*, canyes La Voz Medium i una abraçadora disseny del nostre luthier comú: en Diego “Chono”.
Està a diferents projectes actualment: Music Arqueology; Zulu 930; Flamenco Collective, (i d’altres…) i també és professor de saxòfon i clarinet a diverses escoles de música.

Aquí a sota podeu escoltar el resultat de la sessió, en total 6 tracks, els 4 primers en Nando al canal esquerra i jo al saxo tenor al canal dret. Els altres 2 són impros d’en Nando.

Us deixem també amb unes fotos de la sessió:

La sessió ha estat gravada i mesclada per Lluís Vallès el 7 de setembre de 2012.