Reinicio el blog  Valles and Friends

A la manera dels ordinadors que necessiten un reinici del sistema cada vegada que hi ha un canvi o actualització important, el blog ha calgut actualitzar-lo tant a nivell de forma com de concepte. La idea inicial es manté: “La improvisació amb amics”  és la base del blog i el gaudir d’aquesta estona i compartir-ho.

Deia a la capçalera de l’antic blog al 2011:

Davant d’aquesta crisi que amenaça de menjar-s’ho tot, aquest lloc pretén ser una via d’escapament a través de la llibertat d’improvisar: “toca el que vulguis”. Recull de sessions on obro la porta del meu humil “estudi” als meus amics i companys de professió per a gaudir. I potser, mostrar una part de nosaltres que en altres contextos no tenim oportunitat. Simplement això, sense pretensions.

Em reafirmo en aquest enunciat, tot i que la crisi s’ha enquistat i ja no té intenció de desaparèixer, més aviat vol que claudiquem al sistema a través dels seus paranys imperatius i depressius. Per això mateix està bé que puguem tenir un racó on expressar-nos sense pensar en la rendibilitat del que anem generant.

Espero que gaudiu de les sessions, i que si us agrada alguna d’elles la compartiu a les xarxes o pel mitjà que us agradi més.

Gràcies!!