Sessió de mini improvisacions | 8 d’abril de 2016

Amb la Mireia fa ja més de tres anys que ens coneixem. Com impulsora del col·lectiu MIS amb qui compartim escenaris vam congeniar de seguida. Bàsicament ella es defineix com a performer i el seu concepte musical està basat més en l’acció i l’espectacle. Ha liderat també La Gambas. Orquesta de Tacón o Àlius,  també ha treballat amb Sol Picó i ha creat de la seva mà un grapat de performances de tot tipus. Per això aquesta sessió té un caràcter especial.

Quan li vaig proposar de venir a casa a gravar la sessió a ella se li van acudir un munt de possibilitats, ja que també, de manera casolana, està gravada en vídeo amb dues action cam i un mòbil.

imatge blog
La Mireia esmorzant abans de començar la sessió

La sessió comença sempre amb un esmorzar, un cafè, unes pastes o una mica de pa amb formatge. Mentre fem un mos anem discutint la jugada, organitzant la sessió, pensant propostes. En aquestes sessions, el convidat és el que decideix què vol tocar, quina proposta té.

Després d’un parell de cafès i uns quants riures vam començar a gravar la sessió. La idea era fer petites improvisacions d’un minut o dos inspirades en unes frases escollides a l’atzar dels primers llibres que trobéssim a la llibreria de casa. La bona idea va ser escriure i gravar la frase en vídeo.

Els llibres escollits varen ser: Fumar en la Bañera, Esmeral Berbel i Rut Muñoz, Cocina Española, (Chef Fernández) i La Casa de las Bellas Durmientes (Yasunari Kawabata). El motiu de les eleccions? Simplement eren els que estaven més a la vista i suposo també que el títol era “suggerent”.

Aquí us deixo un recull dels tracks, en varen sortir 17 amb títols ben “curiosos”. Si feu l’escolta llegiu-vos el títol abans per entendre el sentit de la improvisació.

Ben aviat pujaré les sessions editades en vídeo, en això trigaré una mica més, sóc una mica “torpe”· editant vídeo. Espero que gaudiu de l’escolta.

Si t’agrada comparteix l’entrada a les xarxes socials, contactes, lloc web, etc. Gràcies!!
Lloc web de Mireia Tejero: http://www.mireiatejero.com

Àudios

I aquí us deixo unes quantes fotos de la sessió